Kampeerplekken

Op zoek naar een camping op Landgoed Hackfort?

Aankomsttijd vanaf 12.00 uur.

Vertrek voor 11.00 uur. 

Camping ‘t Uitzicht is het gehele jaar rond geopend en beschikt over 13 schitterende kampeerplaatsen voor een camper, caravan, tent of vouwwagen. De plekken zijn ± 9 meter breed, met prachtig uitzicht op het coulisselandschap van Landgoed Hackfort.

De kampeerplekken zijn vlakbij het gloednieuwe, moderne sanitairgebouw en de gemeenschappelijke ruimte.

Het campingveld ligt romantisch aan de Veengoot. Wim Rietman, boer van dit mooie erf, heeft de Veengoot laten meanderen waardoor een eilandje is ontstaan.

Op het campingveld is plastic als grondzeil niet toegestaan. U mag wel gebruik maken van lucht doorlatende materialen als grondzeil.

Voor meer informatie of vragen neem gerust contact met ons op.

Op het campingveld is een aparte sanitairruimte met 2 toiletten en vloerverwarming.  Er is ook een afwasgelegenheid met twee spoelbakken en een stortbak voor chemisch afval.

Vlakbij het veld ligt het gloednieuwe sanitairgebouw met een dames en heren toilet, twee douches en twee wastafels voorzien van vloerverwarming.

Afgelopen jaar hebben wij, behalve het moderne sanitair, de déél geheel eigenhandig omgetoverd tot gemeenschappelijke ruimte. Er is een sfeervolle ruimte ontstaan met grote bar, tafels, zitjes en een beamer-scherm. Deze déél staat ter beschikking van de campinggasten, de gebruikers van De Rietberg en zal zo nu en dan gebruikt worden voor onder andere vergaderingen, feesten & partijen.